HomeProizvodnja

Proizvodnja

Deverra Farm doo, u svom sastavu poseduje pogon za proizvodnju biljnih ekstrakata, rezinoida, uljanih i pg ekstrakata, kao i neke vrste oleorozina i ekstrakte voća. Ekstrakti lekovitog bilja nalaze široku primenu u industrijama kao što su prehrambena, farmaceutska, industrija boja i lakova i kozmetička.

Ekstrakti lekovitog bilja, dobijaju se pomoću odgovarajućih rastvarača koji omogućavaju maksimalno iskorišćenje svih onih aktivnih materija iz biljaka koje su nam potrebne za dobijanje daljeg proizvoda.

U specijalno izradjenim postrojenjima, pod stručnim nadzorom, i laboratoriskom kontrolom Deverra Farm osposobljena je za proizvodnju velikog broja biljnih ekstrakata. Kao i uvek, poslovna politika kompanije Deverra Farm ogleda se u iskorišćenju i preradi biljaka sa prostora planina južne Srbije, kao i plantažno gajenog i divlje rastućeg bilja sa ovih prostora.

Ekstrakti biljaka, pored toga što izvlače ono najkvalitetnije iz sirovina, bezbedni su i stabilni kao sirovina u svim industrijama jer su zdravstveno, bakteriološki ispravni, bezbedni za ljudsku upotrebu u dugom periodu i kao takvi predstavljaju budućnost navedenih industrija.